Danmarks Jernbanemuseum - Entré billetter

Bliv fan

Danmarks Jernbanemuseum har indført en række initiativer, så vi kan passe bedst muligt på hinanden og gøre museumsbesøget til en tryg oplevelse. Læs mere her.

Museet ligger i en autentisk remisebygning fra 1954, hvor der er 21 spor med flotte lokomotiver og vogne. Her kan I opleve dansk jernbanehistorie på nært hold. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 3. klasse og se sneploven, 70’er kupéen og den orange traktor fra ”Olsen-banden på sporet”.

I er velkomne til at gå ind i mange af museets vogne og lokomotiver. I kan stå i førerhuset på damplokomotivet fra 1950, sidde på træsæderne i den to-etagers Klampenborg-vogn og opleve postsorteringsvognen.

De mindste gæster vil elske Børnebanegården – en banegård i børnestørrelse.  Besøg også legeområdet med skinner, tog og klodser i lange baner. Børnene kan også udforske det kæmpe damplokomotiv i træ og tage en rutschetur fra vandtårnet på museets udendørs legeplads. Hver dag kører det populære minitog. Enten inde eller ude, hvor turen går gennem jernbanehistoriske miljøer i børnestørrelse.

Alle aktiviteter er inkluderet i billetten. Børn under 5 år har gratis adgang. I feriesæson er der ekstra aktiviteter, og på udvalgte dage kører vi veterantog på museets egen strækning.

Danmarks Jernbanemuseum ligger tæt ved Odense Banegårdcenter, rutebilstation og bybus.

Faciliteter

Museet er egnet for kørestole og barne-/klapvogne. Der er garderobe, puslepladser og gratis udlån af trækvogne, Museet har en butik og også café (kun åbent i feriesæson). Medbragt mad kan spises flere steder, inde som ude.

 

Billettyper og gyldighed

Er du medlem af Ældre Sagen, FDM, LO Plus eller en anden af museets samarbejdspartnere, skal du købe billet i museets billetsalg for at opnå rabat.

Voksen Billet

Billetten gælder til ét besøg i perioden 10. august-30. december 2020. Museet har lukket 25. december.

 Børn og unge (0-17 år) har gratis adgang til museet.

Danmarks Jernbanemuseum - Entré datoer og billetter

Entré 2020

Danmarks Jernbanemuseum, Odense C

Danmarks Jernbanemuseum

Køb entrébillet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger