DANMARKS STØRSTE SANGE - Shubberne + Peter & De Andre Kopier billetter

Bliv fan

EN AFTEN MED DANMARKS BEDSTE SANGE!
I sommeren 2021 ruller Kammerateriet et stort live-setup ud på Frederiksøen. Med livekoncerter, EM-fodbold-by og sommerbio midt i det gamle værftsområde og direkte på kanten af Svendborg Sund - gennem hele juni og juli 2021.

LØRDAG DEN 17. JULI præsenterer vi DANMARKS BEDSTE SANGE. To store koncerter med først de originale Shu-Bi-Dua-medlmmer i SHUBBERNE og siden vild Gasolin/Larsen-hyldest fra Peter & De Andre Kopier. Tilsammen de sange, der har solgt ubetinget mest her til lands og udgør vores allesammens fælles lydbillede af årtiers liv - og fester.

SHUBBERNE er vaskeægte Shu-bi-dua! Spillet af 3 gamle originaler guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardspiller Willy Pedersen. De 3 Shubber spiller deres største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på de gjorde på pladerne. Det høje humør og den fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis det samme som i de kronede dage.

PETER & DE ANDRE KOPIER er landets ældste Larsen/Gasolin-hyldest med hele 25 år på bagen. Her møder du alle de største sange fra både Kim Larsen og Gasolin’ - i en regulær tidsrejse med nationalskjalden. Det er Rabalderstræde, Kvinde Min, Pianomand, Køb Bananer osv. osv. osv. En sikker fest

KONCERTERNE FOREGÅR UDENDØRS som ståkoncert på Frederiksøen med luft og plads omkring os. Et stort, stærkt open air-koncertsetup. I alt over tre timers fest og livemusik.

Skulle der til den tid gælde coronarestriktioner, tilpasses koncerten eller udskydes. Lykkes det ikke, refunderer vi hele billetprisen senest på afviklingsdatoen.

FORSALGSRABAT: Køb inden udgangen af december og spar 20%. Lige nu kun 199 kr for begge koncerter.

DANMARKS STØRSTE SANGE - Shubberne + Peter & De Andre Kopier datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til DANMARKS STØRSTE SANGE - Shubberne + Peter & De Andre Kopier i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger