Dario Campeotto billetter

Bliv fan

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag.

Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark, da han vandt det Danske Melodi Grand Prix i Fredericia. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet – for han er her stadig og har fuld gang i hjulene. Ved et hurtigt blik på CPR- nummeret, kan man konstatere, at der ikke bare er tale om et jubilæum for Dario Campeotto i 2019. Faktisk fylder Dario 80 år d. 1. februar 2019, men som Dario siger ”hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og op- træde – og jeg elsker det!”

Publikum kan se frem til sange fra både musicals og operetter, revy, et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior, masser af både italienske og danske sang-perler lige fra ”O Sole Mio” til ”I Danmark er jeg født” og naturligvis ”Angelique”.


Glæd dig til en aften med en dansk underholdnings helt store entertainere.

Dario Campeotto datoer og billetter

tor 09 sep 2021 18:00

Restaurant Marsvinet, Middelfart

Dario Campeotto EVERGREENS & RØVERHISTORIER

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger