Dawda Jobarteh billetter

Bliv fan

Dawda Jobarteh: kora, vokal
Preben Carlsen: bas, guitar
Francis Osei: trommer
Salieu Dibba: percussion
 
Giant Steps præsenterer hermed en af de fremmeste eksponenter for den vestafrikanske musik i Danmark. Født ind i griot-familien Jobarteh, som i generationer har været musikere og historiebærere, har den herboende gambianer Dawda Jobarteh den musikalske arv i orden, hvilket da også tydeligt høres i hans sublime strengespil på den harpelignende kora. Jobarteh er desuden begavet med en inciterede sangstemme og har i høj grad flair for at skabe musik af stor skønhed. Lyriske og følsomme kompositioner, der samtidig bærer præg af musikalsk åbenhed, hvor han gerne eksperimenterer med at køre den rene og klare kora-lyd gennem diverse effektpedaler, ligesom den bringes i dialog med jazzens klangverdener.

Dawda Jobarteh har udgivet flere albummer, som har fået anmelderroser både herhjemme og i udlandet. I efteråret udkom I Met Her By The River - en medrivende skive, der afspejler musikerens liv i Danmark og hans historie i Gambia.

Sammen med sin fortrinlige og tændte trio samt gæstemusikeren - et cast af høj klasse - den ghanesiske trommeslager Francis Osei, er Jobarteh mere end klar til at møde Svendborg.            

Dawda Jobarteh datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dawda Jobarteh i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger