Death Machine billetter

Bliv fan

Historien om Death Machine tager udgangspunkt i en rigtig lorteuge for forsanger Jesper Mogensen. Indenfor en og samme uge skrider kæresten, hans gamle band går i opløsning og han bliver fyret fra sit job. Fortvivlelsen og vreden omdanner Jesper til de første sange, ud fra dogmet at hver sang må max tage 8 timer at færdiggøre, hvoraf både P6 og P3 Barometeret tager rigtig godt imod singlen ”Become The Dead”.

Fra i starten at være et egentligt soloprojekt for Jesper, er Death Machine nu blevet udvidet til at være et band, som sidenhen har fået hjælp af producere bag Jacob Bellens og Vinnie Who og resultatet er blevet til albummet Cocoon, der udkom den 29. April i år. Herfra har både titelnummeret og ”Bleak” været blandt de mest spillede numre på P6 og fanskaren i dag tæller musikere som Mikael Simpson og Jens Unmack, der begge er erklærede fans af bandet.

Death Machine kombinerer det storladne med det nære. Med inspiration fra traditionel amerikansk folkmusik og firsernes syntetiske æstetik søger Death Machine at skabe et ærligt udtryk, med udgangspunkt i Jespers personlige tekster og sangskrivning. Samtidig kommer Jespers fascination af universets mystik og ubegribelighed også til udtryk igennem de filmiske fremtids øde-landskaber, der skabes i samspil mellem akustiske og syntetiske instrumenter.

Bandets musikalske udtryk er en sammensætning af traditionel folk kombineret med synth elementer. Referencerne er Neil Young, Bon Iver og Vangelis ”Blade Runner” soundtrack.

Death Machine er:
Jesper Mogensen – vokal/guitar Morten Ørberg – kor/bas
Sven Busck – trommer/keyboard Simon Christensen – keyboard

Presse citater:

”Cocoon fremstår som en kontrastfyldt og gennemtænkt samling sange, der ender i en blid og afmålt forløsning.” 4/6 – Gaffa

”Et album der indeholder mange stærke øjeblikke.” 4/6 – GFR
”Hver for sig rammer flere af sangene topniveau.” 4/6 – Musikblogger

”Für mich war Death Machine eines der Highlights beim Spot Festival. Definitiv.”

Soundkartell

”Das klingt wie eine fragile, zauberhafte, hypnotisch-spacige Ausgabe der Fleet Foxes.” Sounds & Books 

Death Machine datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Death Machine i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger