Den Unikke Trio billetter

Bliv fan

Julekoncert i Hjallerup Musikforening 

Med Den Unikke trio, 

Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane 

Fredag d. 9. december kl. 20:30, besøger Den Unikke Trio Hjallerup Musikforening med deres stemningsfulde og glade julerepertoire. 

Trioen består af Tina Siel, som er kendt for sin fløjlsbløde stemme, skønne fortolkninger af salmer og sange og sit altid gode humør. Tine Lilholt er kendt fra sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller både fløjter og harpe og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ligeledes ved denne koncert spille harpe, som hun nu mestrer og vil akkompagnere på dette svære instrument. Pigerne vil blive professionelt understøttet af pianist Knud-Erik Thrane, som med sin indføling og smukke harmonier vil fuldende trioens ramme for en hyggelig og festlige julekoncert.  

Koncerten indeholder både danske, svenske og engelske julesange og salmer. Koncerten indeholder også instrumentale solopræstationer, men trioen er dog mest kendt for deres humørfyldte, nærværende og meget musikalske sammenspil. Der vil også blive lagt op til fællessang med nogle af julens bedste sange og salmer. 

Trioen har arbejdet sammen i 17 år og har med succes rejst rundt i landet, hvor der alle steder bliver meldt om fulde huse, og gruppen har fået virkelig gode anmeldelser. 

Glæd jer til denne koncert og tag en glad julestemning med hjem. 

Den Unikke Trio datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Den Unikke Trio i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger