DETERIUM + HOLLOW POINT billetter

Bliv fan

★ DETERIUM [DK] HOLLOW POINT [DK] @ HIGH VOLTAGE 6. SEPTEMBER ★

Københavnske Deterium sætter Hillerød-drengene Hollow Point stævne, på Danmarks største og mest notoriske rock klub High Voltage, Axeltorv.

Begge bands leverede en mesterlig kanon koncert samme sted i Februar. Læs den forrygende anmeldelse her: http://metaladay.dk/anmeldelse/hoejspaending-i-undergrunden/?fbclid=IwAR2k70wutt3QxKzB20H0yE1b_Z3uD9n_423zJzkSitgSjsTaQNt8VcVaM1c

Deterium
:
Guitar og vokal i stil med Metallica bliver skudt ud i æteren, når der spilles hårdtslående breaks, headbangin’ riffs og melodiske omkvæd. Musikken krydres med lækre harmonier og hurtige soli.
Trommer og bas ligger tungt og danner rammerne for en solid omgang nakketræning.Siden efteråret 2017 har Deterium spillet koncerter på Danmarks mange fede venues: Støberihallen, Pumpehuset og Loppen m.fl. Bandet har for nyligt fået muligheden for varme op for de hamrende dygtige Daze of June og Odd Palace på Templet. Med en anmeldelse der gav 4/5 stjerner har bandetfået endnu mere blod på tanden og søger konstant nye live-oplevelser.
Lyt her på youtube:
https://youtu.be/a_prar7ZU7Y

Hollow Point

Hollow point er et nyt dansk melodisk metalband, som spiller hård metal med appel til et bredt publikum.
Bandet arbejder benhårdt på at skabe hits med en hård lydæstetik fra metallens aggressivitet.
Bandet består af 6 medlemmer med udgangspunkt i forsanger Sebastian Melchoir og producer Simon Hald. Bandets fem øvrige medlemmer bringer elementer fra så forskellige genretraditioner som proggressiv metal, punk, alternativ rock synth pop og dubsteb med ind i produktionerne. Bandet ønsker at åbne metalgenren op for nye typer af lyttere, så de kan opleve at gå til en koncert, hvor vreden kan få frit afløb.
Det næste halve år spiller Hollow Point blandt andet koncerter på High Voltage, Helsingør rockfest, Støberihallen og Heldagsfestivalen i Gilleleje.

Hollow Point er et stærkt live band, som kan godt lide at pumpe crowded op og få folk til at komme ud med deres aggressioner. Med inspiration fra bands som Slipknot, Parkway Drive, Tremonti, Metallica og Trivium fører bandet nu-metal genren ud til et nyt dansk publikum.

Lyt på Spotify her:
https://open.spotify.com/artist/3JgIdrOCrA5fpxFpuOf3os?si=dxYL92MjSW27aB0keh3uNw
★ FORSALG ★
Det er en god ide at købe billet i forskud da det var meget tæt på udsolgt sidst og begge bands bare bliver bedre og bedre hele tiden!

DETERIUM + HOLLOW POINT datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til DETERIUM + HOLLOW POINT i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger