Dissing, Dissing & Las billetter

Bliv fan

Ubesværet elegance -og røverhistorier
Når Dissing & Las går på scenen i 2020 er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Sange og historier fører os ud i en fantasifuld version af voksenlivet, hvor lykke og hårde tider, og det ind imellem, kommer under kærlig behandling. Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las. Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse.

Vildt Voksne
- hedder det nye album, der udkommer i september 2019.
Vi har lavet et album, som overordnet handler om at være blevet voksen. På godt og ondt. Folk
går fra hinanden. Børnene tager al ens tid, for så pludselig næsten ikke at være hjemme længere.
Nye friheder opstår. Minderne fra ens egen barndom får større betydning, og man opdager, hvad der har formet den person man er i dag. Vi har stræbt efter at lave tekster med almen gyldighed og håb. Tekster som kan høres og forstås forskelligt, alt efter hvem man er. Holdningsfyldte uden at være fingerpegende, og som handler om rigtige mennesker og relationer. Smukke melodier med akkorder, der taler til noget basalt i os. - sagde de, da vi spurgte.

Trioen udvider
Ved særlige lejligheder udvides Dissing & Las med Jesper Elnegaard på trommer og Dan Hemmer på orgel. Begge musikere har været med i det store hold, når Povl og drengene spillede festivaler og større indendørs koncerter. De kender og forstår timingen, og løfter musikken videre uden at finesserne går tabt. Man må vel egentlig sige, at de tilføjer finesse.
Dissing & Las udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. 

Med de tre album ’Lige Præcis’ (2008), ’Balladen med Bartof’ (2010), ’Kig op’ (2013) og lige om lidt et fjerde ’Vildt Voksne’ (2019) i bagagen har Las Nissen og Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.
Udgivelserne høstede masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og
nuanceret billede af dagens Danmark.
Arven fra den ældre Dissing ligger som en smuk og kærlig tone i bunden af trioens tekster og lyd og Dissing & Las er i disse år i deres livs form som sangskrivere og musikere. “Giver man sig selv lov, åbner der sig en hamrende poetisk, vidunderligt vedkommende og fortættet musikalsk fortælling om en skæbne, alle kender. De tre musikere har alle skrevet fremragende tekster, hvilket skaber tyngde og variation. " Stjerneøje" er en af de smukkeste tekster, jeg har hørt i år. Fremragende metaforer skåret så alle forældre får en klump i halsen. Et helstøbt album med afdæmpet voksen poprock med et budskab.”
Fyens Stiftstidende, Simon Staun.
I 2015 udgav trioen også Jakob Martin Strids børnebogs klassiker “Min mormors gebis”, som blev kåret til årets børneudgivelse af Statens Kunstfond.

Dissing, Dissing & Las datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dissing, Dissing & Las i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger