Ditlevsdal Open Air 2019 billetter

Bliv fan

Ditlevsdal Open Air 2019 - Real Music, Real Food

Køb alle dage og billettyper ved at klikke på knappen "Køb billet" nedenfor.

I år slår Ditlevsdal dørene op til endnu en musikfestival, denne gang d. 4 – 5 juli 2019. Til Ditlevsdal Open Air vil der være plads til at skabe nye traditioner i et anderledes miljø inspireret af bisonokserne og det amerikanske. Vi bestræber os på at danne rammerne om en musikalsk såvel som gastronomisk helhedsoplevelse.

Torsdag d. 4. juli

Torsdag d. 4. juli vil festivalen have fokus på den amerikanske Independence Day, også kaldet Fourth of July, hvor der traditionen tro vil være spændende taler, Western Show, fyrværkeri og naturligvis masser af musik med blandt andre HUSH, Ester Brohus og Tamra Rosanes!

Det vil i løbet af dagen være muligt at købe mad og drikke i div. Boder.  Til aften åbner restauranten op for Ditlevsdals barbecuebuffet.

Fredag d. 5. juli

Fredag d. 5. juli fortsætter festen med endnu mere god musik. Her vil det være muligt at lytte til bandet In Lonely Majesty samt flere af Danmarks mest erfarne kunstnere herunder Johnny Madsen, Poul Krebs og Dodo & The Dodos!

Vi skaber hygge på pladsen med fakler og bål og serverer bisonburger lavet over grillen samt kolde øl og spændende drinks. Til aften åbner restauranten ligeledes op for Ditlevsdals store barbecuebuffet.

Barbecuebuffet

Både torsdag og fredag inden koncerten vil det være muligt at nyde vores store barbecuebuffet; en 2-retters grillbuffet for dig, som ønsker at deltage i en mere eksklusiv grillfest, dufte røgen og mærke vinden fra prærien.

Restaurantens lokaler bærer præg af det amerikanske, bisonokserne og indianerne. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet.

Burgerbod

Det vil ligeledes være muligt at besøge farmens eftertragtede bisonburgerbod, hvor der serveres henholdsvis bisonburger, bisongrillmedister og fadøl.

Koncerten afholdes i samarbejde med Nordfyns Erhverv og Turisme samt Middelfart Sparekasse.

Let morgenmadsbuffet

Fredag d. 5 juli er der mulighed for at starte dagen med en let morgenmads-buffet. Buffeten byder på 2 slags bisonpålæg, brød, ost, frugt samt kage efter kokkens humør. Hertil serveres naturligvis kaffe/the og juice

Ditlevsdal Open Air 2019 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Ditlevsdal Open Air 2019 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger