Dizzy Mizz Lizzy billetter

Bliv fan

Dizzy Mizz Lizzy 2020


Dizzy Mizz Lizzy i Fredericia d. 10. april 2020!

Det kommende tiår er ikke mange uger gammelt, når Dizzy Mizz Lizzy præsenterer deres kommende album på en forårsturné med særligt indbudte gæster på plakaten.


Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020. ”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a. også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.
”Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade,” afslører Tim Christensen og tilføjer, at publikum til bandets koncerter i år allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der sendes til radioerne i slutningen af oktober som en forløber for det kommende album.

Albummet har endnu ikke fået en titel, men udkommer i foråret 2020, hvor Dizzy Mizz Lizzy tager ud og spiller nogle af de nye numre – og selvfølgelig også mange af klassikerne – for deres
store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk med på turneen.

Dizzy Mizz Lizzy datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dizzy Mizz Lizzy i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger