Dodo & The Dodos hos Brinksgaard billetter

Bliv fan

Brinksgaard inviterer til sommerfest i de hyggelige omgivelser i Tønder fredag den 1. juli 2022. 
 
Glæd jer til hygge med vennerne og koncert med Dodo & The Dodos. Det bliver en hyggelig aften under åben himmel og med god mad, kolde drikke og masser af gode sange, du kan synge med på. 
 
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Og så har de et stærkt bagkatalog, som de fleste kan synge med på.
 
Sommerfesten afholdes under åben himmel og der vil som altid på Brinksgaard være et stort udvalg af gode drikkevarer i barerne – heriblandt også fra vores eget Marsk Destilleriet. Hvis sulten skal stilles, eller der bare skal snackes lidt kan madboderne hjælpe.

Brinksgaards store, flotte livsstilsbutik vil som altid være fyldt med de nyeste trends indenfor modetøj, brugskunst og interiør og vil være åben til kl. 19.00. 

EventC har stor erfaring med at arrangere firmafester og anbefaler sommerfesten på Brinksgaard, som en god mulighed for at sende medarbejderne godt på sommerferie.
 
Vi glæder os til at se en masse glade mennesker på Brinksgaard i Tønder.
 

Sommerfesten er arrangeret af Brinksgaard og EventC.

Aftenens program:
17.30 Pladsen, barer og madboder åbner
18.30 Opvarmningsband går på
Herefter følger Dodo & The Dodos

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Dodo & The Dodos hos Brinksgaard datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dodo & The Dodos hos Brinksgaard i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger