Dragbanko med Polly & Martha billetter

Bliv fan

Det er onsdag, og det betyder, at du kun er halvvejs på en grå og kedelig uge med lange møder, kedelige madpakker og endnu en omgang Go’morgen-Go’aften i dit tv. Du er på nippet til at forsvinde i dine onsdags-blues, MEN! Vi har heldigvis en kur, der virker!

Vi har nemlig allieret os med Odenses flotteste og mest garvede damer, Polly the Drag Queen & Martha Mundgodt, og de sætter gang i banko-tromlen, når vi tager hul på en hylende morsom aften med vanvittig underholdning, fede præmier og lækre cocktails! Vi sætter billetter, drinks og alt muligt andet godt på højkant, og mon ikke også de skønne damer har pakket nogle gode sager med i tasken?

Skynd dig at få fingrene i din billet - pladserne er begrænset, så der bliver plads til de store armbevægelser (og endnu større parykker!).

SMØRREBRØD
I foråret testede vi vores smørrebrødskoncept af, og det har vist sig at I har været vilde med det! Derfor tilbyder vi nu smørrebrød inden showet for bare 125 kr. for 3 stk. Vores dygtige smørrebrødsjomfru serverer lækre anretninger, og vores festlige personale i baren klarer de kolde varer, så I kan læne jer tilbage og nyde hele aftenen uden at løfte en finger. I kan vælge mellem følgende:

  • Æg & Rejer
  • Kartoffelmad
  • Skinke m/italiensk salat
  • Dyrlægens Natmad
  • Roastbeef m/peberrod
  • Frikadelle m/ Rødkål
  • Uspecificeret

Bestilling skal ske senest mandagen før showet på mail: bar@teater95b.dk. Mailen skal indeholde oplysninger om antal gæster, ønsker til smørrebrød* samt evt. allergier. OBS! Der er begræsede pladser til spisning!

Smørebrød kl. 18.00 (dørene åbner 17.30)
Showstart kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.30
Baren er åben til kl. 02.00

Pris: 125 kr. (+ gebyr)


*Der serveres uspecificeret smørrebrød i tilfælde af, at der ikke afgives ønsker ved bestillingen.

Dragbanko med Polly & Martha datoer og billetter

ons 12 okt 2022 20:00

TEATER95b, Odense C

Køb billet

ons 09 nov 2022 20:00

TEATER95b, Odense C

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger