Dreamers Circus billetter

Bliv fan

Dreamers’ Circus - det mest ambitiøse og opfindsomme akustiske band i den nordiske musikalske sfære.

Trioen blev dannet efter en live jam session i København for mere end ti år siden, og den talentfulde trios sound er baseret på virtuos og brændende musikalsk evne på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

De udforsker utrætteligt nye udfordringer både for sig selv og deres publikum, og Dreamers’ Circus trækker på deres solide baggrunde i traditionel og rootsmusik til at præsentere en genre-udvidende sammensmeltning af folkemusikkens følsomhed, jazzens improvisation og den klassiske musiks kompleksitet, der udtrykkes gennem en åbenhed overfor populære musikalske indflydelser. Resultatet er en musik, der afgjort er moderne samt rytmisk og melodisk fængslende.

Pianisten og harmonikaspilleren Nikolaj Busk har en baggrund i folkemusik, men hans evne til at optræde og arrangere har gjort ham stærkt efterspurgt også indenfor popmusik og jazz. Violinisten Rune Tonsgaard Sørensen voksede ganske vist op i en familie, der elskede folkemusk, men viste sig at være fænomenalt talentfuld indenfor klassisk musik, og allerede da han var i starten af tyverne, var han koncertmester for Copenhagen Phil. Svenskfødte Ale Carr kommer også fra en folkemusik-familie, og hans rytmiske citternspil understøtter bandets generelle sound.

Siden de blev dannet har de stadfæstet sig selv blandt Danmarks førende ensembler, hvilket fremgår af deres nylige anerkendelse fra Statens Kunstfond som ”Special Ensemble”. Et travlt turnéprogram i Europa, USA og Japan har vist Dreamers’ Circus fremtræde som internationale musiske ambassadører for nordisk og dansk musik.

Dreamers’ Circus spiller på Odsherreds Gymnasium 11/1 - 2023 kl. 20:00, og det er din chance til at fange et band, hvis live koncerter afspejler de elementer, der antydes af navnet – magi, leg, akrobatisk kreativitet, sjov, færdigheder og fantasi.

”De er i verdensklasse. Nu har verden brug for at høre dem.” - Chris Nickson, SingOut!
“Dreamers' Circus gør for nordisk folkemusik, hvad Astor Piazolla og tango nuevo gjorde for argenFnsk folkemusik.”
– Kim SkoIe, PoliFken (Danmark)
”Karisma, talent og en stærk præstaFon på scenen.”
– Songlines

Dreamers Circus datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dreamers Circus i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger