Drømmenes Kupé - Jazz mellem lokomotiverne billetter

Bliv fan

Kom med på en rejse med swingende jazz fra New York, Stockholm og Paris, når Bigband 5000 DK giver koncert i unikke omgivelser.

Til koncerten den 25. november er orkestret inspireret af vores udstilling Drømmenes Kupe og de autentiske omgivelser på museet. Aftenens numre er alle inspireret af tog og andre rejseformer. I kommer bl.a. på en tur til Harlem med A-toget, et smut forbi New York, Stockholm og Byernes By Paris. Koncerten slutter med en tur til månen. Der er lagt op til en aften med god musik midt mellem de store jernkæmper.

Bigband 5000 DK sender masser af vellyd ud blandt de store lokomotiver i den gamle remise, når bandet sammen med solist Erik Lysholm tager publikum på en tur rundt i verden.

Koncerten er den anden i rækken af efterårets arrangementer, hvor Danmarks Jernbanemuseum under overskriften JernbaneKULTUR præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker eller er inspireret af jernbaner, tog og rejser.

• Dørene åbner kl. 19.00.

• Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.

• Der er tale om unummererede pladser

 

Billetter

Voksen: 100 kr.

Klubmedlem 75 kr

Som klubmedlem kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager til klubpris. Husk at vise gyldigt klubkort i billetsalget sammen med billetten.

Drømmenes Kupé - Jazz mellem lokomotiverne datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Drømmenes Kupé - Jazz mellem lokomotiverne i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger