Drones & Bellows med Brian McNeill billetter

Bliv fan

Drones & Bellows:


Danmark og Skotland har altid været nære naboer. Tilbage i tiden før motorvejene, da det var havet der bragte folk sammen, var der en livlig trafik imellem Skotland og Danmark. Den danske salmeskriver Thomas Kingo’s far var en skotsk væver fra Crail på halvøen Fife. Bothwells tur til Danmark var ingen undtagelse.
Thomas Riis skrev en bog med titlen Should auld Acquantance be forgot hvori han massivt beskriver den tætte kontakt imellem Skotland og Danmark før i tiden. Skotter har altid følt sig hjemme i Danmark og danskere har ofte følt det samme. Drones & Bellows følger blot dette slægtsskab.


En god cocktail af traditionel skotsk musik og melodier komponeret sidste år blandet på med skandinaviske harmonier og rytmer giver deres musik en umiskendelig nordisk feel.
Drones & Bellows er dristige og kan spille hurtigt, men de har ligeledes den fornødne selvtillid -  mestendels mod - til også at spille slowairs.


Folk har fødder ikke rødder sagde Salman Rusdie. Og folk bevæger sig. Og finder nye rødder. Drones & Bellows musik er et levende bevis på den kreativitet som bevægelse kan medføre.

Brian McNeill:


Brian McNeill - født i Falkirk i Skotland i 1950 - startede sin musikalske løbebane meget tidlig med violinundervisning. De musikalske strømninger dengang fik ham dog hurtigt over på den elektriske guitar. Det var faktisk først i studentertiden at interessen for den keltiske musik blev vakt. Med udgangspunkt i denne interesse blev gruppen Battlefield Band dannet i 1969.

Brian spiller violin, bratsch, mandolin, cittern, bouzouki, guitar, concertina, bas og drejelire, men det er specielt hans evner som sangskriver (mest om Skotland fortid og fremtid) der længe har været anerkendt. Titler som ”The Yew Tree”, ”The Lads O’ the fair”, ”Montrose” og ”The Snow of France and Holland”, hører til de mest elskede af Battlefield Band’s repertoire og ”The devil’s only daughter” vandt den fornemme engelske nationale ”Songsearch” konkurrence i 1987.
 

Drones & Bellows med Brian McNeill datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Drones & Bellows med Brian McNeill i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger