Dúné billetter

Bliv fan

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne for deres eksplosive og imødekommende live optrædener. Siden 2001 har bandet udsendt tre albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt. Den 11. november går turen til den flotte Falkoner Sal, og det bliver med nyt album som er ude lige efter sommeren.

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Gennem karrieren er det blevet til store hits som bl.a. "Dry Lips" og "All That I Have".

Drengene har brugt de sidste par år i studiet og søgt at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en legesyg tilgang til sangskrivning, produktion og arrangement.

Dette er resulteret i en ny urban-rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende og let rock med stærke hooks og melodi.
I november 2015 kom seneste single udspil "Hell No”. Trekløveret havde i øvrigt deres forsanger Mattias Kolstrup med i Toppen af Poppen (2015) på TV-2.

Dúné datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dúné i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger