Dwight Lamb trio billetter

Bliv fan

Chris Jerup rejste fra Danmark i 1893 med sin violin, sin harmonika og hovedet fyldt med dansemusik fra hjemområdet Vendsyssel. Hans far, Kræn Jerup, var en velkendt storspillemand der. Han var tækkemand om dagen, spillemand om natten og lærte melodierne videre til sin søn.
Chris satte kursen mod Monona County i Iowa og fik et job som karl tæt ved den lille by Turin i Iowa. Chris spillede op til dans for de danske indvandrere i Loess Hills ved Moorhead, Iowa i mange år.

Den musik lærte han videre til sine 2 døtre og sit tolv år gamle barnebarn, som  lærte danske dansemelodier på harmonikaen af sin bedstefar, Chris. De fleste af disse melodier blev langsomt glemt hjemme i Danmark. Men Dwight bar dem videre ind i det 21’ende århundrede, præcis som han havde lært dem fra sin bedstefar Jerup.

Siden 2008 har Mette Kathrine Jensen Stærk og Kristian Bugge bestræbt sig på at lære alle Dwights bedstefars melodier og bringe dem med tilbage til Danmark. De har spillet 20 turner med Dwight i USA, og er nu i gang med den 5. her hjemme.

Dwight er glad for at dele sin musik med andre og håber, at hans bedstefars og oldefars musik vil blive nydt af fremtidige generationer på begge sider af Atlanterhavet.

Dwight Lamb trio datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dwight Lamb trio i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger