Dyrenes Lyde billetter

Bliv fan

Vi mennesker har mistet fokus på naturens lyde. Vi er optaget af de menneskeskabte lyde, der omgiver os i dagligdagen. Vær med til et spændende arrangement hvor vi sætter fokus på dyrenes lyde.

Vi mennesker har mistet fokus på naturens lyde. Vi er optaget af vores egne lyde, når vi gemmer os bag hovedtelefoner og de menneskeskabte lyde, der omgiver os i dagligdagen. Set i et større perspektiv kalder vi den periode, vi er i nu for den 6. masseudryddelsesperiode.

Ikke siden industrialiseringen to fart i midten af 1700-tallet har verden oplevet en så massiv udryddelse af arter.

Når arterne forsvinder så forsvinder arternes lyde.

NATURAMA har sammen med eksperter for ind- og udland sammensat en hel temadag om naturens lyde, og om hvordan verden gradvist bliver mindre mangfoldig, når dyrenes lyde forsvinder.

Nogle har måske allerede oplevet NATURAMAs store opsætning, hvor man kan opleve regnskovens lyde i en såkaldt "Lyddome". Her sidder du i det mørke rum omgivet af regnskovens intense lyde med storskærme, som viser lydene i grafisk form. Det er en oplevelse der sætter sig grundigt fast på nethinden!

De forskellige eksperter sætter igennem dagen ord på lydende og de forskellige funktioner lydene har - rent akustisk. Det handler om ekkolokalisering hos flagermus, og om hvordan papegøjerne bruger lydene i deres sociale liv. Og det handler om, hvordan minearbejde og skovrydning påvirker biodiversiteten i de berørte områder.

Programmet byder på inspirerende, skræmmende, tankevækkende og ind imellem også smukke oplevelser der vil efterlade uudslættelige indtryk på dig som ser bevarelse af naturen som en hjertesag.

Bemærk at dette arrangement afvikles på engelsk.

Dyrenes Lyde datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dyrenes Lyde i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger