Echoes-of-dance billetter

Bliv fan

Echoes-of-dance er et energisk program med spansk barokmusik fra den første halvdel af 1600-tallet. Programmet trækker på de såkaldte dansesange, der var talk of the town i Spanien i begyndelsen af det 17. århundrede. Sangene befandt sig i et frugtbart krydsfelt mellem finkultur og populærmusik, og vakte i begyndelsen både forargelse og vrede blandt den etablerede kulturelite. Danserytmer som zarabanda (saraband) og chacona (chaconne) var en overgang forbudt ved lov; det kunne give op til 4 års straffearbejde ved galejerne at spille, danse eller synge en zarabanda eller chacona! Alligevel endte dansesangene med at integrere sig i den etablerede kunstmusik, flere af dem som en del af den fine baroksuite. Men inden da var de datidens rock 'n' roll!

Via Artis Konsort

Via Artis Konsort er et professionelt eksperimenterende tidlig musik-ensemble. Via Artis Konsort blev dannet i 2006 med det formål at udforske den tidlige kunstmusik fra middelalder til klassisk periode. Ensemblets ambition har fra starten været at udfordre både det “klassiske” koncertpublikum og det publikum, der normalt ikke finder vej til klassiske koncerter. Via Artis Konsort har spillet mere end 400 koncerter i ind- og udland, blandt andet Cuba, Spanien, Belgien, Færøerne, Sverige, Norge og Island, og udgivet tre albums. 

Via Artis' koncerter er flere gange blevet transmitteret i radioen, blandt andet de nationale klassiske radiokanaler i Belgien, Spanien og Danmark, senest P2 koncerten i Danmarks Radio med programmet 'Sangbogen fra Eldorado'.

Ensemblets mange aktiviteter er udførligt beskrevet på websiden: https://musica.nu , hvor man også kan finde audio, video og artikler om baggrunden for musikken.

Echoes-of-dance datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Echoes-of-dance i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger