Echoes-of-dance billetter

Bliv fan

Echoes-of-dance er et energisk program med spansk og latinamerikansk barokmusik fra den første halvdel af 1600-tallet. Programmet trækker på de såkaldte dansesange, der var talk of the town i Spanien i skiftet mellem det 16. og det 17. århundrede. Sangene befandt sig i et frugtbart krydsfelt mellem finkultur og populærmusik, og vakte i begyndelsen både forargelse og vrede blandt den etablerede kulturelite. Danserytmer som zarabanda (sarabande) og chacona (chaconne) var en overgang forbudt ved lov; det kunne give op til 4 års straffearbejde ved galejerne at spille, danse eller synge en zarabanda eller chacona! Alligevel endte dansesangene med at integrere sig i den etablerede kunstmusik, flere af dem som en del af den fine baroksuite. Men inden da var de datidens rock 'n' roll!

Via Artis Konsort

Via Artis Konsort blev dannet i 2006 som et tidlig musik ensemble, og har siden spillet henved 400 koncerter i ind- og udland, blandt andet Cuba, Spanien, Belgien, Færøerne, Sverige, Norge og Island. Ensemblet er officielt hjemmehørende i Odense.

Via Artis Konsort turnerer med faste koncertprogrammer, men indgår ofte i forskellige former for samarbejde med kor, solister, komponister, scenekunstnere og institutioner. Ensemblets repertoire spænder vidt, fra senmiddelalderens ballader i koncertprogrammerne 'Via Stellae' og 'Songs from the borderland', til barokmusik i programmet 'Echoes-of-dance'. 

Via Artis' koncerter er flere gange blevet transmitteret i radioen, blandt andet de nationale klassiske radiokanaler i Belgien, Spanien og Danmark, senest P2 koncerten med barokprogrammet 'Sangbogen fra Eldorado'.

Echoes-of-dance datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Echoes-of-dance i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger