Eddie's Ølshow billetter

Bliv fan

Eddies Ølshow: Kom med til verdens største og sjoveste ølsmagning

Kan du lide øl? Kan du lide at grine? Hvis du kan svare ja på bare et af de simple spørgsmål, så  køb billet til Eddie's Ølshow, hvor bryghusejeren Eddie Szweda blænder op for verdens største og absolut sjoveste ølsmagning, hvor øl og underholdning kombineres i skøn forening.

Det er ikke en klassisk ølsmagning, som du kender den. Eddie ejer ganske vist Midtfyns Bryghus, men han er mest af alt amerikaner, entertainer og iværksætter, og så er han forelsket i vores lille land. Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet og om danskerne, mens han serverer syv af Midtfyns Bryghus’ bedste øl.

Selvom Eddie har sit eget bryghus, kunne han lige så godt have stået på scenen i Las Vegas med sine veltimede punchlines, sin amerikanske charme og sine store armbevægelser. Skæbnen ville det anderledes, og han blev forelsket i en dansk kvinde og har nu boet her i 23 år. Men Eddie er stadig born in the USA, og det har givet ham en alternativ og humoristisk tilgang til det danske samfund, som han på stand-up lignende manér fortæller om i showet.

”Det handler om 20 procent øl og 80 procent noget andet. Men folk får en godt griner – og måske de også husker lidt om min øl,” griner Eddie på sit amerikaniserede danske, når han skal forklare, hvad ølshowet går ud på.

Netop Eddies øl er omdrejningspunktet for aftenen. Til ølsmagningen disker Eddie op med flere af sine bedste kreationer, herunder de prisvindende øl Imperial Stout, Chili Tripel og Rough Snuff II, der alle har vundet prisen som Årets Danske Ølnyhed kåret af Danske Ølentusiaster. Imens fortæller Eddie nørdet om smagsnuancer, bryggeprocesser og livet som bryghusejer, så du også går derfra en smule klogere, end da du kom.

Aftenen er samtidig en historie om at flytte fra millionbyer som New York og Chicago og slå sig ned i en lille flække midt på Fyn for at finde the American dream i Danmark. Undervejs sparker Eddie til den danske selvforståelse og provokerer sine tilhørere, når han med et godt grin stikker til vores egoistiske tilgang til at køre bil, joker med vores dårlige humør om vinteren og rakker ned på Janteloven – alt sammen med sine egne anekdoter og et kækt glimt i øjet.

”De sagde til mig, det var farligt med det bryghus. Du kan gå fallit, Eddie. Gå fallit? Hvad er det værste, der kan ske? Jeg bor i Danmark!” fortæller Eddie, der i år kan fejre ti års jubilæum med Midtfyns Bryghus.

Lyder en aften med lækre øl, gode grin og sjove historier som noget for dig? Så skal du opleve Eddies Ølshow, der ikke bare er den sjoveste ølsmagning, du nogensinde vil opleve – det er også verdens største af sin slags. Vi glæder os til at se dig. Velkommen til Eddies Ølshow.

Eddie's Ølshow datoer og billetter

fre 17 nov 2023 18:00

Pakhuset, Odder

Eddies Ølshow

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger