Elevatorfører + Farfars Tobak billetter

Bliv fan

Der er absolut genvalg til de to danske syrerock bands Elevatorfører og Farfars Tobak der sidst gæstede Støberihallen, Hillerød i Oktober 2018. Koncerten var en mega succes med et publikum der svævede og rockede gennem et musikalsk univers for at nå berigede ud på den anden side. 18. Maj 2019 kommer de igen - begge en en ny plade i hælene.

ELEVATORFØRER
Det dansksprogede syrerockorkester Elevatorfører balancerer deres udtryk mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de ørehængerkvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange.
Bandets fokus på syng-med tekster og catchy melodier er på den ene side atypisk i forhold til psych-genren, men på den anden side er sounden også mere frit flydende og skramlet end klassisk rock. Teksterne står centralt i Elevatorførers univers og giver mindelser om alt fra protestsange over syret solskinspop til desperate kærlighedssange. 
I sommeren 2016 udgav Elevatorfører to anmelderroste debutalbums på samme tid og har gennem årene spillet en mængde koncerter og festivaler. Denne sensommer er de klar med en ny plade, som de markerer med koncert på Hotel Cecil og en række andre danske spillesteder hen over efteråret.
Uddybende bandbeskrivelse
Elevatorfører arbejder som et kollektiv, hvor både musikere og billedkunstnere i bandet står for det samlede bidrag af numre, tekster og artwork. Bandets virke tæller også videoproduktion og scenerekvisitter, der indgår i skabelsen af et dynamisk live-show, hvor publikum transporteres ind i bandets særlige, farverige univers.
Elevatorførers medlemmer er: Frederik Langkjær (vokal, guitar), Klaus Møller (leadguitar), Christian Salling (bas), Christen Brunsgård (trommer), Lasse Ugilt (guitar), Jonas Pihl (orgel, keyboards), Lars Vinther Schmidt (theremin, samples, perkussion) og Peter Ole Pedersen (tamburin, maracas)

FARFARS TOBAK
De unge københavnere er en komet i fuld fart med kollisionskurs mod de syre-rock-dansk-sprogs-lyrik-hungrende-musik-elskende publikum i denne egn af jordkloden.

Farfars Tobak er navnet på et psykedelisk rockorkester fra København, der ved hjælp af drømmende vibrationer og toner, skaber et udsyret og intenst univers, svøbt i rum-ekko-space-fuzz.
 
Med post-futuristiske effekt apparater og sindsmanipulerende lysshow skaber de en passage til en anden dimension. Men de viser dig kun døren, om du vil træde ind i denne fremmede verden, er op til dig selv.
 
Farfars Tobak blev dannet i december 2016, men har på trods af den korte tid sammen, formået at udgive et demobånd og spille en masse koncerter i København og omegn.
 
Med tekster om ungdomslivet i en digital verden, solskin, badehoteller og lysende stjerner, byder Farfars Tobak op til dans.
 
Farfars Tobak udkommer med det første album 15. december 2018.
 
Kvartetten Farfars Tobak består af Aske Kloth-Jørgensen på guitar og sang, Carl Askehave på guitar, Anton Fogt på bas og Oliver Paluch på trommer
 
Vil man gerne besøge Farfars Tobak yderligere kan man trykke på nedenstående links:
https://www.facebook.com/FarfarsTobak/
https://soundcloud.com/farfarstobak

Elevatorfører + Farfars Tobak datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Elevatorfører + Farfars Tobak i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger