Eline Hellerud feat. Svaneborg / Kardyb / Stangness billetter

Bliv fan

Eline Hellerud: vokal
Nikolaj Svaneborg : Wurlitzer, synth, klaver
Christor Stangness: bas
Jonas Kardyb: trommer
 
Jazzduoen Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz' nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af deres debutalbum for et par år siden fulgte en hæsblæsende periode med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Dertil kommer  flere priser ved Danish Music Award Jazz. Deres fængende melodier med et luftigt og sfærisk udtryk er gået rent ind. 
Denne aften har duoen allieret sig med den kreative og prisvindende norske sangerinde og sangskriver Eline Hellerud, der med sit ligefremme og ekspressive univers, tager lytteren med ud i den vilde natur. Inspirationskilderne er hentet fra nordnorske salmer og folketoner. Læg dertil Helleruds stærke forankring i det eksperimentelle og improvisatoriske fra jazzen. Med sig har hun sin faste bassist Christor Stangness. 
Elines Helleruds kompositioner vil danne rammen for koncerten, men der bliver også budt på fælles numre fra Svaneborg Kardyb repetoiret, hvor parrets atmosfæriske og groovy jazz fusioneres med Helleruds lyse nordiske sange.

Eline Hellerud feat. Svaneborg / Kardyb / Stangness datoer og billetter

tor 11 nov 2021 20:00

Giant Steps, Svendborg

Eline Hellerud feat. Svaneborg / Kardyb / Stangnes

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger