Elvis Show billetter

Bliv fan

BRIAN TROY – ELVIS SHOW
En hyldest til alletiders største sanger og entertainer incl 2 retters menu

Brian Troy (Brian Trøjborg) hylder The King of Rock ’n Roll med et mindeværdigt show med knald på, der bringer publikum igennem Elvis’ fantastiske karriere. Oplev stemningen fra 50’erne, ’68 Comeback Special og ikke mindst fra Elvis’ legendariske ”ALOHA from Hawaii” samt Las Vegas shows i 70’erne. Læn dig tilbage og nyd de største hits fra kongens storhedstid med skuespiller og sanger, Brian Trøjborg, i rollen som the King himself.

Brian, der selv er glødende Elvis-fan, havde i foråret 2007 stor succes på Røde Kro Teater, Amager i hovedrollen som Elvis Presley i musicalen om kongens liv og er uden tvivl blandt de bedste Elvis Tribute Artists (ETA) i Danmark....!! Han har ”looket”, han har stemmen og han har bevægelserne. Denne cocktail gør det muligt at stable det mest autentiske Elvis-show på benene....!

Showet er fyldt med hoftevrik, tørklæder, fed musik og ikke mindst masser af fest og
farver.....! Showet er en perlerække af hits, lige fra Elvis’ gennembrud og til slutningen af hans fantastiske karriere......! Rock n’ roll, rhytm & blues, gospel, ballader ..... der er det hele.......!!

“Thank you... Thank you very much, ladies and gentlemen, you ́re a fantastic audience.”

Elvis Show datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Elvis Show i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger