Emil de Waal billetter

Bliv fan

12 år og 500 koncerter senere

Kobberbrylluppet mellem Emil de Waal + Spejderrobot fejres med en albumudgivelse – deres tredje i rækken. Pladen er blevet til over de seneste to år – efter en syv års indspilningspause – og syntetiserer erfaringer fra flere end 500 koncerter i ind- og udland. Resultatet er en bouillonterning bestående af lige dele musikalsk nysgerrighed, rastløs energi og pludselige eksplosioner.       

Pladen byder på et møde mellem elektronisk musik af eksperimenterende karakter og akustisk, improviseret musik. Musik der således både inviterer til intens lytning såvel som løssluppen dans.

De majestætiske søjler af bas på nummeret “I”, er skabt af den amerikanske producer og bassist Bill Laswell (Miles Davis, Herbie Hancock, Brian Eno, Whitney Houston, Sly and Robbie, Afrika Bambaataa og Fela Kuti). I forbindelse med Bill Laswells koncert med bandet Kalaha (som både Emil de Waal og Spejderrobot medvirker i) under Copenhagen Jazzfestival 2019, blev der skabt kontakt mellem Emil de Waal + Spejderrobot og Bill Laswell. Samarbejdet udfoldede sig sidenhen via en lang række mails og filudvekslinger på tværs af Atlanten.    

Emil de Waal datoer og billetter

ons 20 jul 2022 19:00

Kulturmaskinen, Odense C

Emil De Waal & Gustav Ljungreen // Odense Jazz Festival

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger