En aften for tørkeramte Somalia & Somaliland billetter

Bliv fan

Vi har brug for dig!

Kom med til en fundraising-aften for Somalia og Somaliland, hvor vi sætter fokus på klimaforandringernes ofre og den værste tørke i 40 år.

Støt os og giv et enkelt livsvigt bidrag, og være med til at redde liv. Under aftenen vil du blive klogere på situationen i Afrikas Horn gennem billedeudstilling og oplæg.

Donerede gavekort og produkter vil blive sat til salg, som du kan byde på vores aktion, samt købe sambusa og andre somaliske lækkerier.

Situationen lige nu:
Regnsæsonen på Afrikas Horn slået fejl fem sæsoner i streg og det truer mulighederne for at befolkningen i Somalia og Somaliland kan brødføde sig selv.

Ifølge FN står vi over for den værste humanitære katastrofe siden Anden Verdenskrig – en krise, der er blevet akut, fordi fødevarepriserne på de afgørende forsyninger af hvede og andre fødevarer fra Ukraine er steget markant.

Situationen er af en ekstraordinær kaliber og vi har brug for din hjælp. Så tag en ven eller et familiemedlem under armen og støt eventet med en donation til Mobilepay på 773352.

Find eventet på Facebook: https://fb.me/e/3A4VVhwVa

Vi ser frem til jeres bidrag og jeres deltagelse <3. Det hele sker lørdag d. 3. december 2022 kl. 14:00-19:00 i Nørrebrohallen. Indgang koster 150 kr.

En aften for tørkeramte Somalia & Somaliland datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til En aften for tørkeramte Somalia & Somaliland i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger