En aften med ånderne - Dronninglund Slot billetter

Bliv fan

Kom med til en fantastisk aften i den skønne atmosfære på Dronninglund slot, hvor jeg vil hæve energien til langt over tagryggen og skabe kontakt til åndeverden. Jeg vil viderebringe beskeder og budskaber fra afdøde tilhørende Jer i salen. Måske også du får en hilsen igennem, inden juletiden presser sig på.

Jeg er et jordnært medium, som har en god føling med Jer, der sidder i salen, såvel som dem, der besøger os fra den anden side. Jeg er lige til og siger det, der skal siges.

Kontakten med de afdøde er et samarbejde mellem mig som medium, åndeverden og Jer som publikum. I som publikum er med til at holde energien oppe, og det er ikke spor svært. I skal blot komme med et åbent sind og leve Jer med i den magi, der sker. På den måde øges energien, tempoet stiger og budskaberne bliver mere klare.

Bærer du rundt på et savn, en sorg eller bare en nysgerrighed på livet efter livet? Denne aften kan byde på beskeder, som vil løfte dig, healing fra den anden side, samt genopleve en kærlighed, som kun dine kære kan give dig.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften i selskab med Jer og Jeres kære.

En aften med ånderne - Dronninglund Slot datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til En aften med ånderne - Dronninglund Slot i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger