En dag med Thomas billetter

Bliv fan

En dag med Thomas
På Danmarks Jernbanemuseum

De fleste kender ham kun fra TV, bøger og legetøj, men på Danmarks Jernbanemuseum i Odense kan du møde det rigtige, store Thomas Tog i virkeligheden! Danmarks Jernbanemuseum er det eneste sted i Skandinavien, hvor Thomas Tog kommer på besøg. Hvis du vil se Thomas Tog andre steder i Europa, skal du til England eller Holland. Thomas Tog kommer til Odense i bededagsferien. Arrangementet starter torsdag den 16. maj og slutter søndag den 19. maj. Det er nu 12. gang, Thomas Tog besøger Danmarks Jernbanemuseum. Hvert år har han besøgt museet én gang. Det har hver gang været en stor succes med mange besøgende.

Der er fuldt program hele dagen. I kan køre med Thomas og Hansine, der er show på drejeskiven og undervejs skal Thomas have vand og lakridser. Rundt på museet er der mange aktiviteter. I kan lege med Thomas-legetøj, se Thomas-film, tegne og lave jeres egen Thomas-figur. Minitoget kører hele dagen, og I kan komme på tur med museets flotte veteranbus. Detaljeret program kan ses på hjemmesiden fra medio april.

I kan købe billet til Thomas Tog-arrangementet allerede nu. Det er ikke påkrævet men anbefales. Med en billet fra Billet.dk har du adgang til museet fra kl. 8.30. Alle dage lukker museet kl. 16.00. Børn under 5 år har gratis adgang men skal have billet. Billet til børn under 5 år kan kun købes ved køb af billet til en voksen.

Museet gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe hunde på museets område. Rygning inde såvel som ude er ikke tilladt på museets område.

Billetpriser og registrering
Børn under 5 år: GRATIS. BEMÆRK: Billet skal printes og medbringes
Barn (5-17 år): 65 kr. + 12 kr. i gebyr
Voksen: 150 kr. + 12 kr. i gebyr

Billetten giver adgang til Danmarks Jernbanemuseum og arrangementet "En dag med Thomas". I billetten er alle aktiviteter på Danmarks Jernbanemuseum inkl. kørsel med Thomas Tog og Hansine gratis. Der er adgang til museet inkl. toiletter og pusleplads fra kl. 8.30. Vi gør opmærksom på, at butikken først åbner kl. 9. Minitoget kører fra kl. 9.30, og caféen plus øvrige aktiviteter åbner kl. 10. Detaljeret aktivitetsoversigt kan ses på www.jernbanemuseet.dk fra medio april. VIGTIGT: Adgang til museet skal ske via en særlig indgang, når du har købt din billet på forhånd. Fra hovedindgangen fortsætter I forbi museet og den store glasfacade, hvor I finder jeres indgang til museet. Der er ikke adgang via de almindelige billetsalg. Har I gæster med, som ikke har købt billet på forhånd, skal de benytte de almindelig billetsalg.

En dag med Thomas datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til En dag med Thomas i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger