En dag med Thomas - 2020 billetter

Bliv fan

En dag med Thomas

På Danmarks Jernbanemuseum

De fleste kender ham kun fra TV, bøger og legetøj, men på Danmarks Jernbanemuseum i Odense kan du møde Thomas Tog i virkeligheden! Danmarks Jernbanemuseum er det eneste sted i Skandinavien, hvor Thomas Tog kommer på besøg. Hvis du vil se Thomas Tog andre steder i Europa, skal du helt til England eller Holland. Thomas Tog kommer til Odense i Kristi Himmelfartsferien. Arrangementet starter torsdag den 21. maj og slutter søndag den 24. maj 2020.

Samme program flere gange om dagen

Der er fuldt program alle dage fra kl. 8.30-16.00. I kan få en kørsel med Thomas Tog på museets egen strækning, der er show med Thomas på drejeskiven, og undervejs skal Thomas have vand og lakridser. Rundt på museet er der også mange aktiviteter. I kan lege med Thomas-legetøj, se Thomas-film, tegne og lave jeres egen Thomas-figur. Minitoget kører hele dagen, og I kan komme på tur med museets flotte veteranbus. Det samme program foregår flere gange om dagen, så kommer I langvejs fra, behøver I ikke være klar fra morgenstunden. Detaljeret program kan ses på www.jernbanemuseet.dk fra medio april.

Køb af billet

I kan købe billet til Thomas Tog-arrangementet allerede nu. Det er ikke påkrævet men anbefales. Med en billet fra Billet.dk har du adgang til museet fra kl. 8.30. Øvrige gæster har adgang fra kl. 9.00. Alle dage lukker museet kl. 16.00. Børn under 5 år har gratis adgang men skal have billet. Billet til børn under 5 år kan kun købes ved køb af billet til en voksen.

Hvad er inkluderet i billetten?

Billetten giver adgang til Danmarks Jernbanemuseum og arrangementet "En dag med Thomas". Alle aktiviteter på Danmarks Jernbanemuseum inkl. kørsel med Thomas Tog er gratis. Der er adgang til museet inkl. toiletter og pusleplads fra kl. 8.30. Vi gør opmærksom på, at butikken først åbner kl. 9. Minitoget kører fra kl. 9.30, og caféen plus øvrige aktiviteter åbner kl. 10.

VIGTIGT: Adgang til museet skal ske via en særlig indgang, når du har købt din billet på forhånd. Fra hovedindgangen fortsætter I forbi museet og den store glasfacade, hvor I finder jeres indgang til museet. Der er ikke adgang via de almindelige billetsalg. Har I gæster med, som ikke har købt billet på forhånd, skal de benytte det almindelige billetsalg, der åbner kl. 9.00.

Rygning og hunde ikke tilladt

Museet gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe hunde på museets område. Rygning inde såvel som ude er ikke tilladt på museets område.

Mere information
Se www.jernbanemuseet.dk for øvrige informationer om "En dag med Thomas".

En dag med Thomas - 2020 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til En dag med Thomas - 2020 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger