Enkel & Floating Sofa Quartet billetter

Bliv fan

ENKEL:
ENKEL er et traditionelt pigeband fra Finland bestående af to melodoner, kantele, bratsch og fire stemmer. Fire personlige, unikke og folkelige damer med deres
instrumenter, der deler en stor passion for traditionel musik og fortæller historier gennem instrumentale arrangementer.

ENKELs arbejdsmotto? "Tradition for evigt!" Når det så er sagt, har opvæksten i 90'erne utvivlsomt haft indflydelse på den måde, de ser musik på, og gruppen er ikke bange for at vise det. Ved at udvælge interessante områder af den finske tradition og give dem nyt liv ved at tilføje den karakteristiske ENKEL-stemning, skaber de stærke og meningsfulde præstationer. Desuden er bandet ikke bange for at udforske følelser eller bruge stemmen eller dansen til at formidle deres budskab til publikum.

Deres andet album We Are ENKEL blev udgivet i sommeren 2018. We Are ENKEL (2018) såvel som deres første album Pappilan hääyö (Bryllupsnat i præstegården, 2016) blev kåret til Årets finske folkemusikalbum og modtog positiv feedback internationalt.
We Are ENKEL blev også nomineret i etno-kategorien ved Finnish Music Awards (Emma Gaala). For nylig blev ENKEL nomineret som Årets Band 2019 på Kaustinen
Folk Music Festival. Siden deres debut i 2013 har ENKEL optrådt aktivt i nordiske og baltiske lande.

FLOATING SOFA QUARTET:
Floating Sofa Quartet er et moderne nordisk folkemusikensemble bestående af fire unge musikere fra Danmark, Sverige og Finland.Med en unik kombination af instrumenter fremfører denne kvartet håndlavet musik med en duft af dugfriske fyrretræer, salt havbrise og friskbrygget kaffe. Deres repertoire er en spændende blanding af egne kompositioner og traditionelle stykker fra deres respektive lande. Følsomme melodier og fede dansemelodier fremføres med spændende harmonier,intensitet, humor og den varme akustiske lyd fra træinstrumenter. Tag plads i sofaen og flyd væk!

Floating Sofa Quartet er:
Mads Kjøller-Henningsen [DK] - træfløjte & svensk sækkepibe
Leija Lautamaja [FI] - 2,5-rækket melodeon & harmonium
Clara Tesch [DK] - violin
Malte Zeberg [SE] - kontrabas

Enkel & Floating Sofa Quartet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Enkel & Floating Sofa Quartet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger