Erkendelsens døre med bevidsthedsændrende planter. Foredrag med Martin Kufahl billetter

Bliv fan

Martin Kufahl, formand for Psykedelisk Samfund, giver i dette foredrag et forsøg på at beskrive hvilke virkeligheder der befinder sig bag disse døre, og et bud på hvordan psykedeliske mediciner kan bruges konstruktivt i en moderne sammenhæng. 


Aldous Huxley reflekterede i bogen "Erkendelsens Døre" (en: Doors of Perception) over hans oplevelser med meskalin, og hvordan det ændrede hans opfattelse af sin egen bevidsthed. Meskalin findes i bl.a. Peyote-kaktussen som har været brugt i Amerika i omkring 6000 år, og mange kulturer verden over har historisk brugt alskens bevidsthedsændrende planter til helbredelse og religiøse ritualer.

 

Huxleys bog var med til at inspirere en generation af grænsesøgende unge i 60'erne, der også søgte at åbne "erkendelsens døre" for at lære mere om virkelighederne på den anden side, uden dog at have samme kundskab, kultur og rituelle rammer omkring deres udfoldelser.

Erkendelsens døre med bevidsthedsændrende planter. Foredrag med Martin Kufahl datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Erkendelsens døre med bevidsthedsændrende planter. Foredrag med Martin Kufahl i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger