Ester Brohus og Knud Møller billetter

Bliv fan

Ester Brohus og Knud Møller
Efter mere end 20 års som venner og musikalske fortrolige, har Ester Brohus og Knud Møller besluttet sig for at tage på duo turné sammen i efteråret 2022.
Efter mere end 20 år som gode venner, naboer og musikalske fortrolige, tager Ester Brohus og Knud Møller i efteråret 2022 på duo tour landet over. Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde hej. Siden har de været hinandens gode venner. Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer, til, og pladen høstede hele tre Grammys. Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden... de har sågar været med til at skifte i musikforening i Hedensted–altid med deres egen karriere side løbende.
Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kørerover til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage af sted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus. Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagner et med Knud Møllers fantastiske guitarspil
 

Ester Brohus og Knud Møller datoer og billetter

tor 31 okt 2024 18:00

Restaurant Marsvinet, Middelfart

Ester Brohus og KnudMøller incl. 2 retters menu

Kontakt spillested

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger