Steve Swallow

Spillestedet Harders

fre 11 maj 2018 20:00

Der kan købes koncetbillet og spisebillet med efterfølgende koncert.

Start kl 18.00 for spisning i caféen på Harders. Mad leveres fra Carlos Kitschen.

Dørene åbnes til koncerten kl 20.00

MOGENSEN - ULRIK QUARTET feat. STEVE SWALLOW Hans Ulrik - sax Heine Hansen - piano Steve Swallow - bass Anders Mogensen - drums It is with great honour that we present this new quartet.

Et absout verdensnavn inden for Jazzen gæster Svendborg I en total intim koncert….og her menes INTIM ! Der er kun 80 billetter !

Det er luksus jazz i verdensklasse ! I 1996 havde Anders Mogensen den udsøgte fornøjelse at møde og arbdje med den Amerikanske bassist og komponist Steve Swallow. Efter dette ders første møde har De forsøgt at komme til at arbejde og tournere sammen igen – Det bliver nu en realitet når De starter europæisk tourne i maj 2018.

Denne gang med den danske Saxofon ikon Hans Ulrick som tidligere har haft førnøjelsen af at spille med Steve Swallow for en del år tilbage. Og til denne tourne har de valgt den fantastiske Pianist Heine Hansen som netop har modtaget Ben Webster prisen. Ikke nok med det…..Heine er jo bosat i Svendborg og er i absolut top klasse. Og det er selvfølgelig en kæmpe fornøjelse for os her på Spillestedet Harder*s at kunne præsentere dette hold i absolut verdensklasse.

Quartetten vil præsentere musik af alle kunstnerne, selvfølgelig også de legendariske Swallow kompositioner som Falling Grace og Eiderdown. Kompositioner der for længst er blvet lagt ind i den amerikanske jazz song book.

For Henning Harder er denne koncert et musikalsk højdepunkt ” jeg kan huske fra Vejen musikbiblitek – facinationen af pladecoweret fra Steve Swallow –Carla Bley bl.a ”Duets”det blev siden en af mine favorit plader . Og jeg havde aldrig troet at jeg skulle komme til at opleve Steve Swallow LIVE ! ”

Nu sker det og det er en kæmpe fornøjelse at præsentere dette hold og så med Heine Hansen fra Thurø.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger