Svendborg Tarteletfestival 2019

Den Store Værftshal i Svendborg

lør 31 aug 2019 17:00

Endelig! Nå får Svendborg sin helt egen tarteletfestival!

I sommeren 2019 går Restaurant Resumé og Kammerateriet sammen om Svendborg Tarteletfestival, der fylder Den store Værftshal med høj humør, gourmet-tarteletter og iskolde fadøl. Ad tre omgange præsenterer kokkene fra Resumé spændende tarteletter lige fra den helt klassiske tartelet til spændende, lokale fortolkninger af den ædle spise. Efter de tre bordserveringer fortsætter vi med endnu en populær tartelet - dén, der går under navnet “ad libitum” der serveres fra tarteletbuffeten frem til 20.30.

Undervejs byder vi på festlige konkurrencer, underholdning og musikalske indslag - der slutter med en stor festlig koncert med rig mulighed for at træne syng-med-musklen.

Din billet indeholder tarteletter ad libitum, plads ved langborde og giver adgang til værftshallen og arrangementets underholdning aftenen igennem. Pladserne fordeles efter først til mølle, så vi opfordrer til at komme i god tid. Drikkevarer købes i baren, der må ikke medbringes egne drikkevarer.

SPAR PÅ ØL!
I forsalget kan du købe ølkort og få de våde varer billligere. Et ølkort giver 10 store fadøl for kun 399 kr - du sparer 50 kr. Vær opmæksom på, at kortet kun kan anvendes under tarteletfestivalen og skal bruges inden arrangementet lukker.

Er I en gruppe på mindst otte, kan I servere bord ved at sende en mail til tartelet@kammerateriet.com. Her kan du også høre mere om muligheder for virksomhedstilbud.

Program:
17.00: Hallen åbner - pladser fordeles efter først til mølle.
18.00: Velkomst fra scenen
18.30: Første omgang tarteletter serveres ved bordene.
19.00: SømandsPigerne underholder fra scenen
20:00: Sydfynsmesterskaberne i Tarteletspisning
22.00: Den danske Mafia
01.00: Sidste omgang - efterfest på Kammerateriet
(forbehold for ændringer)

Du skal være mindst 18 år for at deltage i arrangementet

18 år

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger