THE SAVAGE ROSE

Nordsøen Oceanarium

fre 08 nov 2019 20:00

For første gang nogensinde har Musik Under Trappen lejlighed til at præsentere et band, som i danske musiktermer godt kan tituleres musikalske legender. 

The Savage Rose - mine damer og herrer... selvfølgelig med utrolige Annisette Koppel i den vokale front. Bandet blev dannet tilbage i 1967 og har altså mere end 50 år på bagen. Vi snakker om et band som har mere end 25 albums i bagagen, og i den grad har været med til at forme dansk musikhistorie - og nu gæster de altså Hirtshals. Det bli'r intet mindre end betagende, fremragende - og ja - vi tror vi kommer til at mangle ord. 

Da Savage Rose's uforlignelige Hammond-legende Thomas Koppel døde i 2006, var der mange der troede, at det var lig med en opløsning af bandet, men de fortsætte - i Thomas Koppel's ånd - og heldigvis beriger de stadig et publikum der altid går hjem fra koncerterne - målløse og taknemmelige. 

Denne aften i Hirtshals leverer The Savage Rose udpluk af deres gigantiske bag-katalog, og vi håber at du vil unde dig selv denne oplevelse. 

The Savage Rose anno 2019 er:

Annisette Koppel: Vokal 
Naja Rosa Koppel: Kor
Amina Nissen: Kor
Nikolaj Hess: Piano, Hammond, Synth
Anders Holm: Trommer, perc 
Jacob Haubjerg: Bas 
Las Nissen: Guitar
Frank Hasselstrøm: Trombone, Trompet, keys. 

Der er mulighed for tilkøb af buffet inden koncerten fra kl. 18.00.
Dørene til salen åbnes kl. 19.30

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger