PATINA // HOMECOMMING

Spillestedet Harders

ons 25 dec 2019 21:00

Det er med ro i sindet og smil på læben, at vi langt om længe kan annoncere, at det spirende Svendborg-band PATINA vender snuden hjem til Svendborg for at fejre hjerternes fest d. 25. december 2019. 

PATINA består af de tre Svendborg-gutter Gregers, Mads og Søren, der tilsyneladende har ramt plet med deres rytmiske, nervefulde og alternative popsange, for siden debuten i oktober 2018 fulgte en sejr i KarriereKanonen 2019, to supportsshows for Alphabeat i K.B. Hallen og i Aarhus Congress Center, en udsolgt debutkoncert på Musikcaféen i København, singler i rotation på DR P3 og DR P6 BEAT og slutteligt en kærlig og massiv støtte fra hjemstavnen i Svendborg. 

I et forsøg på at skabe en festlig og mindeværdig aften midt i hjerternes fest, åbner Spillestedet Harders dørene op et par timer før showstart, så alle har mulighed for at vende årets julegaver, julefrokosthistorier og nytårsforsæt over en kop sodavand (eller øl), mens et særligt udvalg af DJ's leverer frække og tiltalende toner til fortællingerne. 

Med seks velproducerede & ærlige singler ude og en livebesætning på syv friske fyre fra Fyn er der lagt i ovnen til en intens koncertoplevelse, hvor du som lytter får lov til at opleve en rå, festlig og nytænkende liveperfomance, du næppe har set før.

Dette arrangement har fundet sted

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger