Kristian Lilholt Band

Kino Vino

ons 06 maj 2020 19:30

KinoVino får den 6. maj musikalsk besøg af Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt, Frede Panduro og Lasse Jørgensen
Kristian Lilholt udgiver/udgav i starten af 2020 sit færdige, fuldendte hovedværk LAND, som er en unik tværkunstnerisk rejse gennem årstidernes Danmark i musik, malerier og film. Da KinoVino jo er en biograf, er vi så heldige, at denne koncert vil indeholde flere af LAND sangene spillet live til LAND filmene på biografens store lærred. Vi kan se frem til en ekstraordinær musisk og visuel oplevelse.
Kristian Lilholts varme og vedkommende 'menneskemusik' er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde, Danmark kan byde på i øjeblikket, og Lilholt, Virenfeldt, Panduro og Jørgensen er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken.

Kristian Lilholt har gennem en lang karrierer holdt et højt, højt kompositorisk niveau gennem mange udgivelser i eget navn og store tværkunstneriske projekter som netop LAND og STILLE FLYDER LIVET - og så har han også leveret musikken til flere af broderen Lars Lilholts største hits.

Vi kommer rundt i hele paletten ved denne koncert. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: kommunikation i øjenhøjde - musik med højt til loftet.

Ingen aldersbegrænsning

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger