AISHA Intimkoncert

TEATER95b

ons 11 mar 2020 19:00

AISHA er klar med sin første EP, BLÅ NODER. De seneste to singler ’Fortæl’ og ’Løvehjerter’ er begge blevet vel modtaget, med adds på flere af Spotifys populære playlister; Nye Danske Hits, New Music Friday og New Talent.

BLÅ NODER er soulfyldte popsange, båret af AISHAs stærke vokal og talent for at skrive fængende melodier - og så er det hendes første sange på dansk.

https://open.spotify.com/artist/2jPlvW9JMoiH2M8m7SooNS?si=zRyBMgUWSv2ypxCbZz1SeQ

AISHA er sangerinde, komponist og producer. Hun har sunget hele sit liv og skrev sin første sang, da hun var 8 år og havde i en alder af 14 år sit første større publikum. Siden da har hun optrådt i store dele af verden - fra Island til Tunesien, fra Grønland til Ghana. AISHA har turneret og indspillet med forskellige internationalt anerkendte kunstnere som Tanya Stephens, Junior Kelly, BB Seaton og The Savage Rose.

SUPPORT - LUCA SOPHIA

Luca Sophia er i sin sangskrivning særligt optaget af at overbevise verden om, at det gælder om at være glad og gøre det, man drømmer om. I denne tone formidler hun gennem sine charmerende poptekster hverdagens iagttagelser i et autentisk og til tider tragikomisk lys. Hun fremstiller finurlige karakterer, der appelere til at mennesker reflektere over, hvordan de kan skabe et meningsfuldt liv.

Luca har aldrig kunnet undgå at skrive sange og indramme musikalske projekter.
Som barn og ung skrev hun utallige sange og vokalarrangementer til sig selv og sine søstre og spillede sine tidligste spillejobs med sin far på scenen.
I 2016 blev hun inviteret med på en turné i Ghana, hvor hun spillede koncerter i bl.a. det Vest Afrikanske TV3. Senere har hun spillet i lande som Brasilien, Chile, Syd Afrika og flere andre. Sideløbende deltog hun, i 2016 og 2017, som komponist i projektet ”Music In Favor”, der er et initiativ for at integrere uledsagede børn i Danmark igennem musik og skabelsesprocessen. Senest er hun med sin duet ”Lucalea” kommet med i familien i Black Label Records og har haft et nummer med i debutafslutningen på serien ”Doggystyle” på DR3. 


PROGRAM:
19:00 - Dørene åbner
19:30 - Support - Luca Sophia
20:00 - AISHA intimkoncert - del 1
20:25 - PAUSE
20:40 - AISHA intimkoncert - del 2
21:00 - Tak for i aften

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger