Tom Bjerg Band + support Mellow

Ribers Gard

tir 04 aug 2020 20:00


Dansksproget hverdagsmelankoli med et stille stik til småborgerligheden og et ønske om kulør på tilværelsen...
Tom Bjerg er sanger/sangskriver, -teksterne er personlige og nærværende betragtninger om livet og de udfordringer der følger med..
I sidste halvdel af 90érne og starten af 00érne var Tom B forsanger og sangskriver i bandet "Steric", som i 2000 vandt DM i Rock. I 2007 forlod han bandet og basen i København for at søge lykken (og den friske luft) på sydfyn. Sangskrivningen blev på dansk og arrangementer og produktioner er siden blevet til i hjemmestudiet i baghaven.
I lokalmiljøet omkring Svendborg fandt han i 2018 nye legekammerater - Trommeslageren Mads Stephensen, som også er manden bag pladeselskabet "Sorte Plader" og musikprofilen på Spillestedet Harders. Pianist og producer Peter Kohlmetz Møller, fra bla. Then Eclectic Moniker og Thøger Dixgaard. Bassisten Anders Thambo rasmussen, ligeledes The Eclectic Moniker og musikunderviser på Oureskolerne. Trine Lund Sørensen, multimusiker og underviser på Humble musikefterskole. Sammen arbejdet dette stærke hold på at Toms sange blir lækre og velproducerede, såvel live som på indspilninger.
Holdet her har produceret et album sammen med produceren Kristian Thomsen. Albummet blir udgivet sidst i August 2020 - 2 Singler ude nu - “Hurtigt ud Hurtigt hjem” og “Timer nok” som er i rotation hos DR-P5

Support Mellow:
Mellow er et nyt ungt rockband som er født ud af det rå havnemiljø i Svendborg. Bandet er i deres topform, og de er klar til at indtage enhver scene, sætte publikum i femte gear, og levere den vildeste oplevelse!
’Mellow’ består af de 3 unge musikere Nicki Hansen på guitar og vokal, Jakob Stuhr på bas og kor, samt den hårdtslående trommeslageren Silas Kløvedal.
Powertrioen har det seneste år spillet til Emergenza festival, varmet op for Rebecca Lou, og gæstet spillesteder som posten i Odense, Harder’s i Svendborg og Skråen i Aalborg.
I 2019 udgav Mellow deres debut-EP ’Seductive’
 

Arrangør: Små Armbevægelser

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger