Juncker

Kom til koncert med manden bag de populære sange ’Havana’, som han skrev til Tv-serien ’Mod fjerne kyster’ og senest ’Wallenberg’ til Tv-serien ’Kurs mod Nord’ - en ny landeplage som har haft adskillige uger på hot rotation på DRP5. Om ganske få dage vil endnu en Junker-komposition være at finde som titlesang, når familien Beha sejler rundt i Danmark i et nyt program "Kurs mod danske kyster".


Siddende arrangement med nummererede pladser. Sørg for at bestille det antal billetter i samme ordre, som I ønsker at sidde sammen. Kan ikke ændres efterfølgende.

Gruppe/ordrestørrelse: Maks. 25 og min. 2 stk.

Billetpris: 150 pr. billet excl. gebyr

Billetterne sælges nummereret fra nummer 1 og fortløbende. Jo lavere sædenumre, jo tættere er jeres række på scenen, men vi kan ikke på forhånd sige hvilken række I kommer til at sidde på. Hver bestilling (gruppe) placeres samlet, og der laves den lovmæssige afstand til næste gruppe. I bedes ankomme samlet i gruppen i god tid inden koncerten og følge personalets anvisninger. Husk at orientere dig om evt. opdateret information vedr. indgang m.m. op til koncerten på www.5700summer.dk.

Arrangør: Små Armbevægelser

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger