Jens Werner - Et liv med dans

MOT Multi

tor 01 okt 2020 19:00

Oplev et foredrag med den folkekære Vild med Dans-dommer og Danmarks mest vindende danser Jens Werner, hvor han fortæller om sit liv og karriere.

I et underholdende og livsbekræftende foredrag tager han jer med højt humør med på en rejse gennem sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.

Begyndte at danse som 5-årig

Jens Werner begyndte allerede at danse, da han var fem år gammel, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne.

Efter et ophold i blandt andet England og Italien lykkedes det for ham at blive Danmarks-, Nordisk-, Europa- og Verdensmester og dermed den mest vindende danser i Danmark.

Jens Werner driver i dag en danseskole med hans kone, og derudover er han hvert år en fast del af dommerpanelet i Danmarks mest sete underholdningsprogram ”Vild Med Dans”. ”Vild Med Dans” er tilbage her i efteråret med en helt ny sæson på TV2.

Med dette foredrag får I et spændende indblik i en sportsudøvers vej til at blive verdens bedste – en fortælling, der giver anledning til både gode grin og eftertænksomhed undervejs.

Dørene åbner 18.30, der er pause midtvejs, og der kan købes kage, kaffe og drikkevarer.

Foredraget arrangeres af Støtteforeningen for MOT Friskole, Naturbørnehave og Vuggestue.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger