UDSOLGT Halloween på FÆNGSLET- FREDAG

FÆNGSLET

fre 16 okt 2020 00:00

Der er skruet op for uhyggen med aktiviteter, når FÆNGSLET slår porterne op og byder velkommen til årets halloween, der løber af stablen i hele uge 42.

Oplev FÆNGSLET, når det er pyntet i vaskeægte Halloween stil og programmet er fyldt, så I er godt beskæftiget. Traditionen tro vil der være græskarudskæring, hvor du kan teste dine kreative evner og tage resultatet med hjem til pynt. Bliv rigtig klar til Halloween sammen med Dystopia Entertainment i deres zombie-værksted, hvor du først lærer at sminke dig selv som en zombie, derefter zombificeres noget af dit eget medbragte tøj, og slutteligt lærer du at gå og opføre dig som en zombie! 

Er du rigtig modig, kan du gå på opdagelse i vores Haunted House, som ligeledes er orkestreret af Dystopia Entertainment.

Mandag til fredag fra kl. 10.00 - 14.30 kan du lave skræmmende monster-masker med kunstneren Phuc Van Dang. 

COVID-19 TILTAG
Det skal være helt trygt at tage til Halloween på FÆNGSLET. Derfor er dagen inddelt i forskellige tidsintervaller, så vi undgår for megen kødannelse. Tidspunktet på billetten er altså éntretidspunktet, og herefter er der masser af tid til at deltage i de forskellige aktiviteter. 
Derudover er vores kapacitet begrænset, så I behøver ikke være bekymrede for, om der bliver for mange omkring jer. Dette betyder dog også, at der kun kan komme 1 voksen med til aktiviteterne pr. barn. Ellers henstiller vi til hyppig brug af håndsprit og at holde afstand. Og bare rolig, vi skal nok hjælpe jer!

OBS: Der skal kun købes billet til børnene – voksne er gratis. Der må gå 1 voksen med pr. barn til aktiviteterne. Skal der flere voksne med, skal disse købe billet grundet begrænset antal.

Med i billetten får du

  • Græskarudskæring
  • Haunted House for børn
  • Zombie-værksted:
    • zombiesminke
    • zombifiering af dit eget, medbragte tøj
    • zombieskuespillerskole
  • Monster-maske workshop med Phuc fra kl. 10-14.30*

Pris Mandag til fredag:     120 kr.
* Efter kl. 14.30:                 80 kr.
Pris lørdag og søndag:      80 kr.

Aldersgruppe: anbefalet fra 5 år og op efter

Arrangementet er gjort muligt gennem en filantropisk bevilling af Realdania. 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger