Stand-up med Victor Lander & Kasper Porsdal

Citizen

man 28 sep 2020 19:00

Klubaften på Citizen Comedy Club med de altid hylende morsomme Victor Lander & Kasper Porsdal.

1,5 times stand-up i topklasse, på Danmarks hyggeligste comedyklub.
 
Kasper Porsdal er en ung og talentfuld komiker, der med mere end 10 års erfaring er en af de dygtigste nye stand-uppere, og hvis du har fulgt det danske stand-up miljø, så er du formentlig stødt på Kasper før. I 2013 var Kasper udvalgt som et af branchens tre nye håb ved Zulu Comedy Galla i operaen, hvor han gjorde sig bemærket for sin optræden. Derudover debuterede han med sit eget soloshow "Find 5 fejl" i 2016 For tiden kan han opleves på NOVA, hvor han inviterer lytterne ind i det univers, han til dagligt bevæger sig i.  

I Comedymiljøet er åhusianeren Victor Lander blevet kaldt Danmarks yngste komiker med mest erfaring. Victor Lander debuterede som 13-årig, hvor han fik en opvarmningstjans for Anders Matthesen - efter han sneg sig ind backstage og bød sig til.  
Det er svært at finde en komiker med mere smittende humor og omfavnende charme end Victor Lander. Med lange lemmer, ustoppelig energi og et smil bredere end Jokeren, tager han sit publikum på rundtur i sit umiddelbart barnlige, men pludseligt dybdegående univers.

18:00 Baren åbner
19:00 Første del
19:45 pause 
20:00 Anden del
20:45 - 24:00 baren er åben

Alder: 18

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger