Asger Techau + Sundays

Spillestedet Harders

lør 10 okt 2020 20:00

Efter mere end 20 år som en fjerdedel, af et af landets mest anerkendte rockbands, Kashmir, dukkede Asger Techau op som solist i 2016 med udgivelsen af hans debutalbum 'Phonetics'. Her viste Techau sig at være en solid sangskriver, med et godt øre for melodisk guitarpop, med et stærkt personligt præg. Debutalbummet fik ros i markante medier og sendte Asger Techau rundt på de danske koncertscener. 'Phonetics' blev efterfulgt i 2018 af de to EP'er 'Waves' og 'Time', hvor Techau udvidede sin musikalske palet og sit udtryk som sangskriver. Denne udvikling nåede sin foreløbige kulmination med albummet 'Descendence', fra 2019. Den første single 'Trash It' opnåede solidt airplay på P6 Beat. Techau arbejder netop nu på et nyt album, som kommer i foråret 2021.

Med sig på tour har Techau, Morten Hyldahl (trommer), Torben Guldager (bas), Steffen Nordenstam (guitar), Anna Roemer (guitar og kor) og Nicholas Kingo (keys og kor)

S U N D A Y S

Presse/bio 2020Den danske folk-popgruppe SUNDAYS, med sangskriver Magnus Jacobsen i front, har siden deres debut-EP i 2017 kombineret singer/songwriter-genrens intimitet og indlevelse med indiepoppens brede penselstrøg. Både på scenen og med albummet ‘WIACA’ (2019), har SUNDAYS vundet publikum med en kombination af tilgængelighed, nerve og spilleglæde.
Med koncerter i Norge, Canada og Tyskland i bagagen vender SUNDAYS i efteråret 2020 tilbage til de danske spillesteder med ny energi. Som liveband bringer SUNDAYS nærvær og åbenhed med sig på scenen, og engagerer sit publikum med en smittende dynamisk levering af de stærke og personlige sange og fængende melodier.
I 2020 har bandet arbejdet på nyt materiale, og bl.a. udgivet maxi-singlen ‘Colourblind / High or Low’, produceret af Per Frost (GNAGS). Den 18. september udkommer 2. maxi-single ‘All We Have is Time / Salt of the Earth’, med Asger Techau (Kashmir, The White Album) bag knapperne. Og med bandets anden LP sat til udgivelse i foråret 2021, har det danske publikum i efteråret mulighed for at følge SUNDAYS på det første skridt ind til et nyt kapitel.

- Om SUNDAYS -

”has the potential to be among the best of 2019” (9/10 album review) – SPECTRUM PULSE (US)

” et åndenødsfremkaldende band med noget på hjerte.” – MUSIKBLOGGER (DK)

”vokalens store og små følelser indhylles i musikalsk velour” – ROCKZEIT (DK)

”a band with a promising national and international future” – JUTLAND STATION (DK)

”magnificent tracks and haunting live atmosphere”– SOUND OF AARHUS (DK)

”Sundays præsenterer nordisk melankoli af bedste skuffe..”  - GAFFA (DK)

”Sangene bytter på å gi meg gåsehud og å få meg til å riste både hodet og foten...”

(6/6 live review) – UNIKUM (NO)

”'a stylish, well written and weighty release”– NORDIC MUSIC REVIEW (UK)
“SUNDAYS is an amazing combination of pop-compositions and folk-performance” - Believe (DK/UK)

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger