Vildt & Vin - 5 vilde retter med 5 vilde glas

Morud Forsamlingshus

fre 30 okt 2020 17:30

Vi inviterer på 5 vilde retter med 5 vilde glas - smagen af efterår. 

Præsenteret af køkkenchef Brian Muus og somelier Jimmi Korsholm, Korsholm Vin. Vi garanterer yderst smagfulde retter og glas, der matcher. Samtidig vil du få introduktion til de lækre vine, der primært er fra "koldtvinsområder". Der har Jimmi en unik ekspertviden, som han gavmildt øser af. 


Starter

 

Terrine på hare og kanin, sprøde salater, valnødde vinagrette, sensommer brombær og syltede kantareller 

Vin: David Fleur de Sel Chardonnay 2018 Rhône Frankrig

Hårdt ristet Bækforrel, svampe emoultion, brændte løg pyntet med skovens urter

Vin: Henry of Pelham Riesling Estate 2018 Niagara Canada

 

Den solide

Dansk Skovdue, bagte græskar, honningglaseret ØKO rødder, lynstegt lever med sauce morkler og madeira
 
Vin: Schnaitmann Pinot Noir 2017 (ØKO)Württemberg Tyskland
 
Dyreryg med varme krydderier let grillet, spæde rosenkålsblade, skalotteløgs puré, pomme boulanger og ragout sauce
 
Vin: Ca´Richetta Nebbiolo d´Alba DOC Sup Crussi 2015 Piemonte Italien
 

Toppen

Chokolade souffle med blødende hjerte, is på stikkelsbær, nødde tuille, lille mousse af vilde bær
 
Vin: Toni Hartl Syrah Beerenauslese 2014 (ØKO) Burgenland Østrig

Begrænset antal pladser pga. Covid-19.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger