Foredrag om hitprogrammet kontant - m. Jacob Kragelund

Bremen Teater

søn 02 maj 2021 20:00

PLATTENSLAGERE OG SVINDLERE
Er du blevet snydt af en håndværker? Fået en flytteregning, der slet ikke giver mening? Eller ventet i månedsvis på varer, der måske aldrig dukker op, selvom du har betalt. Ellers kender du helt sikkert en!
Svindlere og plattenslagere med flosset moral lever i bedste velgående i alle afkroge af Danmark. Med snedige og udspekulerede metoder snyder og bedrager de helt almindelige danskere. Men i DRs hårdtslående forbrugerprogram Kontant bliver de ufine forretningsdrivende stillet til regnskab af tv-vært Jacob Kragelund.
Skurke kommer i alle afskygninger. En falsk kræftlæge, en kynisk ejendomsspekulant og en håndværker, der er klar til at slå igen med et baseballbat, er bare nogle af dem. Se hvordan Jacob Kragelund opsporer skurkene, når de gemmer sig på ofte hemmelige adresser. Hør om de personlige overvejelser og hvordan man forbereder sig til en konfrontation, der kan ende med at blive ubehagelig.
Undskyldningerne fra de mange svindlere er ofte farverige og overraskende. Kom med bag om det populære tv-program i dette underholdende foredrag, hvor Jacob Kragelund vil løfte sløret for, hvordan historierne bliver til, og hvordan det lykkes Kontant-redaktionen at afsløre Danmarks mest samvittighedsløse svindlere. 
I dette foredrag kan publikum glæde sig til en masse spændende og sjove tv-klip og få indblik i nogle af de historier, der aldrig bliver fortalt på skærmen.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger