Magic Spirit Quartet

Giant Steps

tor 28 okt 2021 20:00

Majid Bekkas: vokal, guembri, oud, guitar
Jesper Nordenström: klaver, orgel, synthesizer
Goran Kajfeš : trompet, percussion
Stefan Pasborg: trommer

Så har Giant Steps ryddet scenen for at give plads til supergruppen Magic Spirit Quartet, der leverer en sprælsk og saftig omgang jazzet ørkenblues. Bag kvartetten gemmer sig den marokkanske guembri-mester og sanger Majid Bekkas samt tre højtprofilerede skandinaviske kapaciteter – nemlig den råstærke svenske multiinstrumentalist Goran Kajfeš, trommevirtuosen fra jazzscenen herhjemme Stefan Pasborg og Sveriges fremragende pianist Jesper Nordenström.

Majid Bekkas hører til tidens største navne inden for den voldsomt medrivende marokkanske gnawa-musik. Og så har han med sin basklingende guembri i en lang årrække optrådt med en blanding af gnawa og jazz ligesom her i den forholdsvis nye kvartet, hvis debutalbum udkom først på året. En sand lækkerbisken, som bygger bro mellem Nordafrika og Nordeuropa - fyldt med herlige improvisationer, sprøde polyrytmer, mens det spirituelle og det elektroniske går hånd i hånd. Samarbejdet mellem de fire karismatiske musikere er en unik mulighed for at opleve denne både uortodokse og eksplosive konstellation.


Restaurant Resumé serverer en lækker to retters menu kl. 18.30. Fås også som vegetarret. Køb en madbillet her (skal ske inden kl. 12 dagen før om onsdagen).
Se menuen fra om mandagen på www.facebook.com/restaurantresume / www.facebook.com/RytmiskMusikforeningGiantSteps
 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger