Michael Falch - Sommerfest hos Brinksgaard

Brinksgaard

fre 02 jul 2021 17:00

Brinksgaard inviterer til sommerfest i de hyggelige omgivelser i Tønder fredag den 2. juli 2021.

Glæd jer til hygge med vennerne og en akustisk koncert med Michael Falch Solo. Det bliver en hyggelig aften under åben himmel og med god mad, kolde drikke og masser af gode sange, du kan synge med på.

Michael Falch
En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand har publikum i sin hule håne og får dem til både at grine, græde, synge og gynge.

Support Nicklas Ejby
Nicklas Ejby varmer op med de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere. 

Program:
17.00 Brinksgaard åbner koncertpladsen med barer og madboder
18.30 Nicklas Ejby
20.00 Michael Falch
21.30 Tak for i aften

Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.

Koncerterne sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.

Sommerfesten er arrangeret af Brinksgaard og EventC
 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger