Carsten Dahl/Claus Waidtløw Kvartet - Tribute to Miles Davis

Giant Steps

tor 02 dec 2021 20:00

Carsten Dahl: klaver
Claus Waidtløw: sax
Daniel Franck: bas
Janus Templeton: trommer
 
Dahl og Waidtløw genforenes i denne stjernekvartet for at hylde en af jazzens allerstørste, trompetisten Miles Davis - og især hans ikoniske kvintet fra 1964 til 1969, kendt som The Second Great Quintet med bl.a. saxofonisten Wayne Shorter og pianisten Herbie Hancock. 


Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og begavede improviserende musikere herhjemme. Han improviserer frit i jazztraditionen med kompositorisk genialitet og har modtaget utallige priser og lovord fra anmeldere verden over. 

Det bliver en aften med dansk jazz i verdensklasse, der foruden Dahl byder på musikalske sværvægtere fra den hjemlige scene.

Den prisbelønnede saxofonist og komponist Claus Waidtløw har udgivet flere album i eget navn, og som komponist er det bl.a. blevet til store originale værker for bigband.  Waidtløw har desuden optrådt med en lang stribe store internationale navne, heriblandt Toots Thielemans, John Scofield, Eliane Elias, Steve Swallow og Kurt Elling.

Restaurant Resumé serverer en lækker to retters menu kl. 18.30. Fås også som vegetarret. Køb en madbillet her (skal ske inden kl. 12 dagen før om onsdagen).
Se menuen fra om mandagen på www.facebook.com/restaurantresume / www.facebook.com/RytmiskMusikforeningGiantSteps

 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger