Nuaia

Giant Steps

tor 09 dec 2021 20:00

Sofie Norling: vokal, elektronik
Mika Forsling: guitar, mbira, hankdrum, elektronik
Michala Østergaard-Nielsen: trommer, percussion

Den dansk-svenske gruppe Nuaia skaber med deres blanding af jazz, pop, electronica og  frie improvisationer et helt personligt lydunivers, som fører publikum ind i en verden af smukke, intime fortællinger og fascinerende, storslåede landskaber. Altid formidlet med en sjælden intensitet og nærvær. 

Nuaia har spillet alt fra koncerter i tysk lokalradio til koncerter på den finske festival Tampere Jazz Happening som repræsentant for Music in Sweden og i Skuespilhuset på Copenhagen Jazzfestivals crossover-scene for musik, der peger ind i det næste århundrede. Sidste år blev gruppen udvalgt til at være en del af JazzDanmarks nye internationale jazzplatform, hvor man finder nogle af tidens spændende danske kunstnere. 

I 2018 modtog trommeslageren Michala Østergaard-Nielsen, som den første dansker nogensinde, den fine svenske jazzpris Jazzkannan. Nuaia har desuden udgivet to anmelderroste album, og trioen er nu i fuld gang med nye indspilninger, der udkommer i 2022.


Restaurant Resumé serverer en lækker to retters menu kl. 18.30. Fås også som vegetarret. Køb en madbillet her (skal ske inden kl. 12 dagen før om onsdagen).
Se menuen fra om mandagen på www.facebook.com/restaurantresume / www.facebook.com/RytmiskMusikforeningGiantSteps


 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger