PHLAKE akustisk på Svendborg Havn

Frederiksøen - Svendborg Havn

ons 14 jul 2021 20:00

Nu komme alt det, du har savnet!

Sommer På Værftet fylder Svendborg Havn med samvær, livemusik, EM-fodbold, openair-film - og ikke mindst nogle af landets største kunstnere! Kort sagt skal vi fejre sommeren og livet over 50 dage. Vil du med?


PHLAKE - tilbage i en storladen kærlighedsfortælling og nyt album

Der er snart gået tre år siden Phlakes sidste albumudgivelse. Succesen kom lynhurtigt for duoen og de opnåede på rekordtid kæmpe milepæle som at optræde på Orange Scene, at vinde fem DMA-priser og at skabe og udgive to albums. De seneste år har de oplevet et behov for at trække vejret ovenpå den enorme succes. Undervejs i skabelsen af den kommende plade er de nået til et sted, hvor tingene igen er begyndt at føles nyt og unikt, de har haft tiden til at dykke ind i musikken. De er nået at savne musikken igen – og det er seneste album, T.I.D.O.Y.S. et stærkt resultat af.

I dette setup har du muligheden for at komme helt tæt på bandet, når de fortolker deres egne værker i en stærk, og helt unik akustisk form, hvor kun duoen selv indtager scenen.

☀☀☀☀☀☀☀

KØB BARKORT I FORSALG OG SPAR
Køb dit barkort i forsalget og spar en pæn sjat. Barkortet kan anvendes til alle Sommer på Værftet-koncerterne.
10 store fadøl, Mokai eller Cult: 449 kr - spar 50 kr!
50 store fadøl, Mokai eller Cult: 1949 kr - spar 550 kr!

☀☀☀☀☀☀☀


EN ÆGTE LIVEKONCERT
Koncerten planlægges som en stor ståkoncert udendørs på Frederiksøen i Svendborg Havn - med god plads omkring os og stort fokus på hygiejne. Vi følger løbende de retningslinjer, der måtte gælde på afholdelsestidspunktet. Det kan fx blive et krav, at der skal fremvises negativ coronatest eller vaccinepas, ligesom det kan blive aktuelt at ændre i setup, gæsteantal og location. Billetterne sælges under disse forudsætninger.

MUSIK ELLER PENGENE TILBAGE
Hvis koncerten må flyttes til en anden dato, kan du enten beholde billetterne til den nye dato eller få refunderet billetkøbet excl billetgebyr. Hvis koncerten aflyses, refunderes billetkøbet excl billetgebyr. En refundering sker seneste på den oprindelige koncertdato. Ændringer i location eller setup medfører ikke refundering. Vi henviser i øvrigt til de generelle salgsbetingelser. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på hej@kammerateriet.com

Vi opfordrer til at komme til fods eller på cykel. Er du i bil, så parkér på byens parkeringspladser og gå det sidste stykke til havnen.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger